Kozmetik

Asetil Glukozamin

INCI: Acetyl Glucosamine1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nem desteği ve cilt tonu görünümünü destekleyen bir şeker türevidir. Bariyer dostu kabul edilir ve genelde iyi tolere edilir. Gözenek tıkama riski düşüktür. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Cildin daha pürüzsüz görünmesine katkı sağlayabilir. Nem tutulumunu destekler. Bazı formüllerde leke görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.