Kozmetik

Alteromonas Ferment Ekstraktı

INCI: Alteromonas Ferment Extract1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Deniz kaynaklı fermente bir bakım bileşenidir. Nem ve yatıştırıcı destek sağlayabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik ve endokrin riskleri düşük kabul edilir.

Faydaları

Hassas ciltte konfor hissini destekleyebilir. Formüle modern bir biyoteknolojik bakım katkısı sağlar. Ciltte rahatlatıcı etki sunabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassas ciltte iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.