Kozmetik

Arjinin Hidroklorür

INCI: Arginine HCl4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

pH düzenleyici ve amino asit türevi bir bileşendir. Cilt bariyerini doğrudan bozmaz; formülün cilde daha uyumlu olmasına yardım eder. Gözenek tıkama riski yok denecek kadar düşüktür. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin bozucu riskleri düşüktür.

Faydaları

Formülün daha nazik olmasına katkı sağlar. Ciltteki asit-baz dengesinin daha konforlu olmasına yardım edebilir. Hassas ciltlerde genellikle iyi tolere edilir.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.