Kozmetik

Bacillus/Artemisia vulgaris ekstresi ferment filtratı

INCI: Bacillus/Artemisia Vulgaris Extract Ferment Filtrate1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Ferment edilmiş bitkisel içerik olarak ciltte yumuşatıcı ve dengeleyici etki hedefler. Bariyer bütünlüğünü dolaylı destekleyebilir ve formülün hissini iyileştirebilir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Faydaları

Ferment içerikler bazı formüllerde toleransı artırabilir ve ciltte daha hafif bir his bırakabilir. Akneye eğilimli ciltlerde destekleyici rol oynayabilir. Genelde düşük riskli kabul edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Ferment kaynaklı bileşenler nadiren hassas ciltlerde iritasyon veya alerjik reaksiyon yapabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.