Kozmetik

Bizmut Oksiklorür

INCI: Bismuth Oxychloride1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Makyaja parlaklık ve kayganlık veren mineral bir pigmenttir. Ciltte ışıltılı görünüm sağlayabilir. Bariyer onarımı yapmaz. Hassas ciltlerde kaşıntı ve iritasyon yapabilir.

Faydaları

Ürünün görünümünü iyileştirir. Işıltılı bitiş sağlayabilir. Pigment performansına katkı verir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde kaşıntı, kızarıklık ve batma yapabilir. Akneye eğilimli ciltlerde rahatsızlık hissi oluşturabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.