Kozmetik

C12-22 Alkil Akrilat/Hidroksietilakrilat Kopolimeri

INCI: C12-22 Alkyl Acrylate/Hydroxyethylacrylate Copolymer2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Film oluşturucu ve kıvam verici polimerdir. Ürünün ciltte tutunmasına ve suya dayanımına katkı sağlar.

Faydaları

Güneş koruyucunun daha homojen yayılmasına ve kalıcılığına yardımcı olur. Koruma filmini güçlendirebilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Genelde düşük-orta risklidir; hassas ciltte nadiren iritasyon yapabilir. Mikroplastik/çevresel kalıcılık açısından ekolojik açıdan tercih edilmeyebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.