Kozmetik

Centaurea Cyanus Çiçek Ekstresi

INCI: Centaurea Cyanus Flower Extract5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yatıştırıcı ve bitkisel destek sağlayan bir ekstrakttır. Ciltte hafif rahatlatıcı etki sunabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür, alerjik kontakt dermatit nadirdir ve endokrin risk beklenmez.

Faydaları

Göz çevresi ve hassas cilt ürünlerinde sık tercih edilen bitkisel desteklerden biridir. Kızarıklık hissini azaltmaya yardımcı olabilir. Genelde düşük risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkisel hassasiyeti olanlarda nadiren reaksiyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.