Kozmetik

Setil Risinoleat

INCI: Cetyl Ricinoleate3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı ve kaydırıcı bir ester bileşendir. Ciltte ipeksi his sağlar ve ürünün yayılmasını kolaylaştırır. Genelde düşük tahriş potansiyeline sahiptir, ancak ağır emollient yapısı bazı ciltlerde gözenek tıkama eğilimi yaratabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Kuru ciltte konforu artırır. Kremi daha zengin ve yumuşak hissettirir. Bariyer üzerinde koruyucu bir film etkisi oluşturabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Akneye yatkın ciltlerde komedojenik olabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.