Kozmetik

Siyah karbon

INCI: CI 772666 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yoğun siyah renk veren pigmenttir. Göz farında derin ve belirgin renk sağlar. Bariyer üzerinde nötr kabul edilir. Gözenek tıkama riski düşüktür. Alerjik kontakt dermatit ve endokrin bozucu riskleri çok düşüktür.

Faydaları

Koyu tonları güçlendirir ve dramatik görünüm sağlar. Pigment yoğunluğunu artırır. Çoğu kullanıcıda iyi tolere edilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Toz formda göz çevresinde iritasyon yapabilir. Çok hassas kişilerde rahatsızlık oluşturabilir. Hormon bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.