Kozmetik

Kabak Çekirdeği Yağı

INCI: Cucurbita Pepo Seed Oil2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emolyan ve yağ asidi kaynağı olarak cildi yumuşatmaya yardımcı olur.

Faydaları

Bariyer yüzeyini destekleyebilir ve kuruluk hissini azaltabilir. Bitkisel yağlar arasında genelde orta-düşük komedojenik eğilim gösterir, ancak akneye çok yatkın ciltte kişisel tolerans değişebilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Yağlı ve akneye eğilimli ciltlerde bazı kişilerde gözenek tıkanıklığı hissi oluşturabilir. Bitkisel kökenli olsa da alerjik kontakt dermatit riski tamamen sıfır değildir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.