Kozmetik

Dietoksietil süksinat

INCI: Diethoxyethyl Succinate2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Çözücü ve formül destekleyici bir bileşendir. Aktiflerin ciltte daha iyi dağılmasına yardım eder. Bariyer üzerinde genelde düşük-orta düzeyde tahriş potansiyeli taşır. Gözenek tıkama ve endokrin bozucu riskleri belirgin değildir.

Faydaları

Formülün hissini ve yayılımını iyileştirebilir. Bazı aktiflerin stabilitesine katkı sağlayabilir. Kozmetik formüllerde yaygın kullanılan yardımcı bir maddedir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde hafif iritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.