Kozmetik

Diisopropyl Adipate

5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Hafif emollient ve çözücü olarak ürünün kayganlığını artırır, filtrelerin cilde yayılmasına yardım eder. Formülün daha konforlu sürülmesini sağlar.

Faydaları

Ciltte yağlı his bırakmadan yumuşaklık verebilir. Genelde bariyer dostu kabul edilir ve komedojenik riski düşüktür.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok hassas veya akneye eğilimli ciltlerde bazı formüllerde ağır his bırakabilir ama belirgin bir toksisite beklenmez. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.