Kozmetik

Disopropyl Sebacate

2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

UV filtrelerini çözmeye ve ürünün ciltte daha eşit yayılmasına yardımcı olan hafif bir emolyan/çözücüdür. Dokuyu kayganlaştırır ve kuru, yapışkan olmayan bir his sağlar. Bariyer üzerinde doğrudan aktif bir onarıcı etkisi yoktur.

Faydaları

Güneş koruyucunun sürümünü kolaylaştırır ve film oluşumunu destekler. Genelde düşük irritasyon profiline sahiptir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde nadiren rahatsızlık hissi oluşturabilir. Alerjik kontakt dermatit açısından belirgin bir yüksek risk bileşeni değildir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.