Kozmetik

Soya Tohumu Özü

INCI: Glycine Soja Seed Extract3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel öz olarak antioksidan ve yumuşatıcı katkı sağlayabilir. Ciltte destekleyici bir rol oynar. Gözenek tıkama riski düşüktür; endokrin risk, kozmetik düzeyde bu öz için belirgin kabul edilmez.

Faydaları

Ciltte rahatlatıcı ve destekleyici etki sunabilir. Bitkisel içerik arayan kullanıcılar için çekici olabilir. Formüle antioksidan çeşitlilik katar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Soya alerjisi olanlarda hassasiyet oluşturabilir. Alerjik kontakt dermatit nadir de olsa mümkündür. Çok hassas ciltlerde irritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.