Kozmetik

Emolyan ester

INCI: Isodecyl Isononanoate2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cilde kayganlık ve yumuşaklık veren, formülün yayılmasını kolaylaştıran hafif bir emolyan esterdir. Bariyer yüzeyinde su kaybını azaltmaya yardımcı olur.

Faydaları

Kuru ve pürüzlü ciltte konfor sağlar ve ağır yağ hissi bırakmadan nemlendirici etkiyi destekler. Genelde komedojenik potansiyeli düşüktür.

Dikkat edilmesi gerekenler

Çok yağlı veya akneye eğilimli ciltlerde bazı kişilerde ağır his bırakabilir. Nadir de olsa hassas ciltlerde tolerans sorunu olabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.