Kozmetik

Linolenik Asit

INCI: Linolenic Acid5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bariyer lipitlerine katkı sağlayan çoklu doymamış yağ asididir. Dudakların daha yumuşak ve esnek hissedilmesine yardımcı olabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Faydaları

Kuruluk ve bariyer zayıflığına karşı destek sunabilir. Genelde düşük alerjik risk taşır. Formülde besleyici yağ asidi katkısı sağlar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Oksidasyona yatkın olduğu için hassas kişilerde bozulmuş ürünlerde irritasyon riski artabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez. Çok hassas dudaklarda nadiren rahatsızlık yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.