Kozmetik

Neopentil Glikol Dietilheksanoat

INCI: Neopentyl Glycol Diethylhexanoate1 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yumuşatıcı ester yağdır. Cilde kayganlık ve ipeksi his verir. Gözenek tıkama riski bazı ciltlerde orta düzeye yaklaşabilir. Alerjik kontakt dermatit riski genelde düşüktür.

Faydaları

Kuru ciltte konforu artırır. Ürünün daha kolay yayılmasına yardımcı olur.

Dikkat edilmesi gerekenler

Akneye eğilimli ciltlerde bazı formüllerde komedojenik hissedilebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

1 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.