Kozmetik

Çörek Otu Yağı

INCI: Nigella Sativa Seed Oil4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Bitkisel yağ ve bakım bileşeni olarak saç yüzeyini yumuşatır.

Faydaları

Kuru saçta bakım hissi ve parlaklık sağlayabilir. Genel olarak düşük-orta irritasyon potansiyeline sahiptir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltte nadiren irritasyon veya alerjik reaksiyon yapabilir. Endokrin bozucu risk net değildir ama güçlü bir kanıt yoktur.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.