Kozmetik

Oktildodesil Miristat

INCI: Octyldodecyl Myristate3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emollient ve doku iyileştiricidir; ürüne kayganlık ve zengin his verir. Cilt yüzeyinde yumuşatıcı etki sağlar ancak bazı ciltlerde komedojenik olabilir. Alerjik kontakt dermatit riski genelde düşüktür.

Faydaları

Kuru ciltte konforu artırır ve ürünün daha dolgun hissettirmesini sağlar. Kremi daha kolay sürülebilir hale getirir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Akneye yatkın ciltlerde gözenek tıkanmasına katkı sağlayabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.