Palmitoil Heksapeptid-12

INCI: Palmitoyl Hexapeptide-12

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Cilt bakımında yapı ve görünüm desteği sağlayan peptittir. Bariyer üzerinde agresif etkisi beklenmez. Endokrin bozucu olarak bilinmez.

Faydaları

Cilt konforu ve görünümüne katkı sağlayabilir. Genelde düşük risklidir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassas ciltte irritasyon yapabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.