Kozmetik

Passiflora Edulis Meyve Ekstresi

INCI: Passiflora Edulis Fruit Extract2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Antioksidan ve bitkisel destek bileşenidir. Ciltte canlılık hissini desteklemek için kullanılır.

Faydaları

Genelde hafif ve destekleyici bir içeriktir. Komedojenik değildir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkisel ekstrakt olduğu için hassas ciltte alerjik kontakt dermatit riski vardır. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.