Kozmetik

Pigment Red 57:1

3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Ürüne kırmızı renk verir ve tonun canlı görünmesini sağlar. Kozmetik pigment olarak kullanılır. Cilt bariyerini etkilemez.

Faydaları

Genelde düşük sistemik risk taşır ve renk performansı sağlar. Alerjik kontakt dermatit nadirdir. Endokrin bozucu etkisi beklenmez.

Dikkat edilmesi gerekenler

Toz formunda mekanik irritasyon yapabilir. Göz çevresinde rahatsızlık hissi oluşturabilir. Hassas ciltte nadiren reaksiyon görülebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.