Poligliserin-3

INCI: Polyglycerin-3

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nem tutucu ve yumuşatıcı özellik gösteren bir polimerik humektandır. Cilt yüzeyinde su tutulumunu destekleyerek daha konforlu bir his sağlar. Genellikle bariyer dostu formüllerde kullanılır ve düşük irritasyon profiline sahiptir. Gözenek tıkama riski çok düşüktür.

Faydaları

Kuruluk hissini azaltmaya yardımcı olur. Hassas ciltlerde iyi tolere edilme eğilimindedir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hafif yapışkanlık veya hassasiyet hissi oluşturabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.