Kozmetik

Poligliseril-6 Polirisinoleat

INCI: Polyglyceryl-6 Polyricinoleate5 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yağ fazını stabilize eden emülgatördür. Ürünün homojen kalmasına katkı sağlar.

Faydaları

Genelde düşük risklidir ve bariyer üzerinde belirgin bir yük oluşturmaz.

Bu içeriği içeren ürünler

5 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.