Kozmetik

Poligliseril-6 Stearat

INCI: Polyglyceryl-6 Stearate8 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emülgatör olarak yağ ve su fazını bir arada tutar. Ürünün stabilitesini ve sürümünü iyileştirir. Genelde cilt bariyerine nazik davranır. Gözenek tıkama ve endokrin bozucu riski düşüktür.

Faydaları

Formülün ayrışmasını önler ve kullanım hissini iyileştirir. Hassas ciltlerde çoğu zaman iyi tolere edilir. Kozmetik ürünün dokusunu daha dengeli yapar.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadir olarak hafif iritasyon yapabilir. Alerjik kontakt dermatit beklenmez. Ciddi risk profili yoktur.

Bu içeriği içeren ürünler

8 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.