Kozmetik

Propanediol Dikaprilat

INCI: Propanediol Dicaprylate2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emollient olarak cildi yumuşatır ve formülün kayganlığını artırır. Bariyer üzerinde hafif destekleyici bir his bırakır. Komedojenik potansiyeli genelde düşüktür. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Kuru ciltte rahatlatıcı his sağlayabilir. Ürünün sürümünü kolaylaştırır. Genelde nazik bir yardımcı bileşendir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Nadiren hassas ciltlerde hafif irritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.