Kozmetik

Tatlı Badem Tohumu Özü

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract6 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yatıştırıcı ve yumuşatıcı bitkisel öz bileşenidir. Formüle bakım hissi ve hafif emolyan destek sağlar.

Faydaları

Kuru ve hassas ciltte konfor hissini artırabilir. Genellikle bariyer dostu kabul edilir ve endokrin bozucu değildir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Kuruyemiş alerjisi olanlarda alerjik reaksiyon riski taşıyabilir. Gözenek tıkama riski düşüktür, ancak çok reaktif ciltte irritasyon yapabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

6 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.