Kozmetik

Kırmızı 7

INCI: Red 72 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Sentetik renk verici boyadır. Ürünün tonunu güçlendirir ve görünümünü belirler. Bariyer üzerinde işlevi yoktur.

Faydaları

Renk performansı sağlar. Kozmetik görünümü iyileştirir. Genelde düşük sistemik toksisiteye sahiptir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas kişilerde kontakt dermatit veya dudak çevresi iritasyonu yapabilir. Gözle temasında rahatsızlık oluşturabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.