Kozmetik

Rose myrtle meyve özü

INCI: Rhodomyrtus Tomentosa (Rose Myrtle) Fruit Extract2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Antioksidan destek sağlayan bitkisel özdür. Cilt görünümünü desteklemeye ve çevresel stres etkilerini azaltmaya yardımcı olabilir. Bariyer üzerinde dolaylı fayda sunar.

Faydaları

Bitkisel antioksidan desteği sunabilir. Cilt bakımında destekleyici rol oynar. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Dikkat edilmesi gerekenler

Bitkisel öz olduğu için hassas ciltte irritasyon veya alerjik kontakt dermatit yapabilir. Gözenek tıkama riski genelde düşüktür. Etkinlik ve tolerans kişiden kişiye değişebilir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.