Ne işe yarar?
Fermente edilmiş pirinç türevi bir içeriktir ve formüle hafif nem, yumuşaklık ve kozmetik konfor katabilir. Ferment içerikler bazen ciltte daha iyi yayılma ve daha hafif his sağlar. Bariyer üzerinde doğrudan güçlü bir onarım etkisi beklenmez.
Faydaları
Cildin daha canlı ve nemli görünmesine katkı sağlayabilir. Bazı kullanıcılar fermente içeriklerle daha iyi tolerans bildirse de bu kişiden kişiye değişir. Gözenek tıkama riski düşüktür.
Dikkat edilmesi gerekenler
Fermente içeriklere hassasiyeti olanlarda iritasyon veya kızarıklık yapabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşük-orta düzeydedir. Endokrin bozucu risk beklenmez.
Bu içeriği içeren ürünler
2 üründe geçiyor
Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?
Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.