Kozmetik

Sodyum Kaproil/Lauroil Laktilat

INCI: Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Nazik yüzey aktif ve emülsifiye edici yardımcıdır.

Faydaları

Temizleme sistemini yumuşatabilir ve saç derisi toleransını artırabilir. Bariyer üzerinde sert yüzey aktiflere göre daha nazik davranabilir. Komedojenik değildir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde hafif irritasyon yapabilir. Alerjik kontakt dermatit riski düşük ama mümkündür. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.