Kozmetik

Sodyum Silikoalüminat

INCI: Sodium Silicoaluminate3 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Kıvam ve doku düzenleyici mineral bir yardımcı maddedir. Ürünün hissini ve stabilitesini etkiler. Cilt bariyerine doğrudan aktif fayda sağlamaz.

Faydaları

Formülün yapısını destekler ve akışını düzenler. Genelde düşük risklidir. Gözenek tıkama riski düşüktür.

Dikkat edilmesi gerekenler

Hassas ciltlerde nadiren kuruluk veya rahatsızlık hissi yapabilir. Endokrin bozucu değildir. Alerjik kontakt dermatit riski düşüktür.

Bu içeriği içeren ürünler

3 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.