Kozmetik

Sorbitan Olivat

INCI: Sorbitan Olivate16 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Emülgatör olarak yağ ve su fazını bir arada tutar. Ciltte yumuşak his bırakır. Bariyer dostu kabul edilir.

Faydaları

Formül stabilitesini artırır ve cilt hissini iyileştirir. Genelde komedojenik değildir.

Bu içeriği içeren ürünler

16 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.