Kozmetik

Triizostearin

INCI: Triisostearin4 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Yoğun emollient ve yapı verici bir yağ türevidir. Ciltte kayganlık ve dolgunluk hissi sağlar. Bariyer yüzeyinde film oluşturarak su kaybını azaltabilir, ancak ağır yapısı gözenek tıkama eğilimini artırabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Faydaları

Kuru ciltte yumuşaklık ve koruyucu his verir. Ürünün daha kalıcı ve zengin hissedilmesine katkı sağlar. Su kaybını azaltmaya yardımcı olabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Yağlı ve akneye yatkın ciltlerde komedojenik olabilir.

Bu içeriği içeren ürünler

4 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.