Kozmetik

Ultramarinler

INCI: Ultramarines2 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Renk pigmenti olarak kullanılır. Cilt bariyerine biyolojik etkisi yoktur ve topikal kullanımda genelde inert kabul edilir. Gözenek tıkama ve endokrin bozucu riskleri düşüktür.

Faydaları

Ürünün renk tonunu ayarlamaya yardım eder. Formülün görsel performansını destekler. Genelde düşük riskli pigmenttir.

Bu içeriği içeren ürünler

2 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.