KozmetikGıda

Keten tohumu yağı

INCI: Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil7 üründe geçiyor

1 düşük risk · 10 yüksek risk

Ne işe yarar?

Omega yağ asitleri içeren yumuşatıcı bir bitkisel yağdır. Cilt yüzeyinde bariyer desteği ve yumuşaklık sağlar. Kuruluk hissini azaltmaya yardımcı olabilir.

Faydaları

Kuru ciltte rahatlatıcı olabilir ve bariyer desteği sunar. Bitkisel kaynaklıdır ve vegan formüllerde kullanılabilir. Endokrin bozucu risk beklenmez.

Dikkat edilmesi gerekenler

Yağlı/akneye yatkın ciltlerde gözenek tıkanıklığına katkı yapabilir. Bitkisel yağlara duyarlı kişilerde alerjik reaksiyon görülebilir. Komedojenik potansiyeli orta düzeydedir.

Bu içeriği içeren ürünler

7 üründe geçiyor

Güncelleme: 2026-11-04 · Nasıl puanlıyoruz?

Bu sayfa, Temiz İçerik'in gözden geçirilmiş madde veritabanından otomatik oluşturulmuştur; açıklamalar yapay zekâ desteğiyle hazırlanmıştır. Bu sayfa genel bilgilendirme içindir ve kişisel tıbbi tavsiye değildir. Ürünün kendi etiketindeki uyarılar ve bir sağlık uzmanının önerisi her zaman önceliklidir.